Chronisch uitgeput, chronisch opgewekt

Voorkant boek
Voorkant boek

Dit boek van Renée Faas is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met lichamelijke uitputting. En voor iedereen die mensen bijstaat die daarmee te maken hebben.

Specifiek richt het zich op patiënten met de uitputtingsziekte ME/CVS, waaraan de schrijfster sinds 1986 lijdt. Weinig kunnen is moeilijk en geen pretje. Het voelt als opeens hoogbejaard en minder valide worden, op je 25e. Maar je kan ook overvallen worden door andere uitputtingsziekten, zoals bijvoorbeeld burn-out, kanker of reuma. En in recente tijd lijken veel mensen die een aanval van het Covid-19 virus hebben overleefd langdurig uitgeput te zijn.

Dit boek is er voor hen.

Dit boek is er voor jou.

Een leven van waarde en kwaliteit

Uitgeput en wel: je mag er zijn. Je hebt recht op een mooi en goed leven. Dat is mogelijk, ook als artsen je nog niet beter hebben kunnen maken. Het is mogelijk om een mooi en vervullend leven te leiden, ondanks die uitputting die je vergezelt. Een leven van waarde en kwaliteit.

Dit boek helpt je bij deze reis met uitputting. Door te zoeken naar jouw waarden, zet je koers naar meer kwaliteit van leven. Dit boek helpt met een grote schep psychologie, een pond ervaring uit de eerste hand, een scheut spiritualiteit, twee flinke lepels optimisme en vooral een dosis eigen inzet. Ben je klaar om er iets van te maken?

Drs. Renée Faas, gezondheidszorgpsycholoog (niet meer praktiserend) en ervaringsdeskundige (praktiserend).

Praktijk voor psychologische hulpverlening en zingeving
Praktijk voor psychologische hulpverlening en zingeving