Cursus Ziek en toch gelukkig?

Iedereen wil gelukkig zijn. Maar niet iedereen weet hoe dit bereikt moet worden. Als je ziek bent, lijkt geluk verder weg dan ooit. Op basis van wetenschappelijk onderzoek is een cursusaanbod ontwikkeld voor mensen die een ziekte of handicap hebben en meer gelukkig willen worden. Geleerd wordt actief meer geluk in hun leven te ervaren. Geluk is niet meer iets dat je overkomt, maar waar actief en met resultaat naar gezocht kan worden. De vorige groep cursisten heeft dat bevestigd.

Doelgroep

Doelgroep zijn vooral mensen met CVS/ME, overspannenheid, burnout, hooggevoeligheid (geen ziekte, maar een eigenschap), uitputting, kanker of een andere ernstige of chronische aandoening. Motivatie en zelfwerkzaamheid zijn nodig, evenals de wil om over ervaringen te spreken.

Werkwijze

Praktisch

Cursus Sleutels van Geluk

En als u niet ziek bent en wel meer gelukkig wilt worden? Misschien is dan de cursus Sleutels van Geluk geschikt. De kennis en vaardigheden die geleerd worden zijn hetzelfde, maar de accenten in deze groep liggen iets anders. Het aanbod wordt zoveel mogelijk afgestemd op de doelgroep. Overleg hierover is altijd mogelijk. De praktische punten zijn hetzelfde als die hierboven vermeld staan.

Praktijk voor psychologische hulpverlening en zingeving
Het gaat er niet om hoeveel dagen je leeft, maar hoeveel leven je in je dagen stopt.
Abraham Lincoln
. Praktijk voor psychologische hulpverlening en zingeving
Powered by Site Optimizer
Voor deze pagina moet u javascript aan hebben staan!